CLIM.nl: Consultancy for Leading Interactive Media

Stichting S.O.B. Venlo - Senioren Ontmoeten en Bewegen

Opdrachtgever

De opdrachtgever voor dit project is Stichting S.O.B. Venlo - Senioren Ontmoeten en Bewegen, uit Venlo. Dit is een klant in de categorie Stichting.

CLIM.nl portfolio: Stichting S.O.B. Venlo - Senioren Ontmoeten en Bewegen

Product & diensten

Stichting S.O.B. Venlo - Senioren Ontmoeten en Bewegen maakt gebruikt van de volgende producten en diensten bij CLIM.nl: webdesign, website, webshop, intranet, cms, advies.

Project

De SOB Venlo laat senioren in Venlo elkaar ontmoeten en samen bewegen, om zo het risico van eenzaamheid en eenzaam worden te verkleinen. Een publiek van duizende mensen. De vraag aan CLIM.nl was enerzijds het opzetten van een publieke website, waarop senioren zich kunnen inschrijven bij de stichting, aanmelden voor activiteiten en alle relevante informatie kunnen vinden. Anderzijds gaat er achter de website een volledig administratief systeem schuil. CLIM.nl ontwikkelde een volledig maatwerk systeem waarmee de administratie van aangesloten leden, clubs en verenigingen, als ook alle georganiseerde activiteiten een plaats hebben. Koppelingen richting boekhouding en postverwerking zijn daarbij ook voorzien.

Website

Ga naar de website van Stichting S.O.B. Venlo - Senioren Ontmoeten en Bewegen (nieuw venster).