CLIM.nl: Consultancy for Leading Interactive Media

Praktijk de Kustlijn - Merijn Galema

Opdrachtgever

De opdrachtgever voor dit project is Praktijk de Kustlijn - Merijn Galema, uit Leeuwarden. Dit is een klant in de categorie Gezondheid, verzorging en zorg.

CLIM.nl portfolio: Praktijk de Kustlijn - Merijn Galema

Product & diensten

Praktijk de Kustlijn - Merijn Galema maakt gebruikt van de volgende producten en diensten bij CLIM.nl: webdesign, website, cms, logo, huisstijl, vormgeving, drukwerk, advies.

Project

Merijn Galema was jarenlang fysiotherapeut, maar haar leven veranderde van koers nadat ze in korte tijd een aantal keer met groot verlies te maken kreeg. Na diverse cursussen besloot om als zelfstandige aan de slag te gaan met Praktijk de Kustlijn, voor coaching en begeleiding. De praktijk richt zich op mensen van alle leeftijden, van kinderen en jongeren tot volwassenen. Ze helpt mensen om te gaan met de vele gezichten van verlies en rouw, zoals het overlijden van een dierbare, een onvervulde kinderwens of afscheid van een gezond lichaam, een relatie, een baan of een bepaalde droom of ideaal.

CLIM.nl ging samen met Merijn aan de slag voor het vinden van een huisstijl, logo, kleuren, het ontwerp en realisatie van een website en visitekaartjes.

Website

Ga naar de website van Praktijk de Kustlijn - Merijn Galema (nieuw venster).